Mangler I et avanceret kalendersystem, der både kan bruges på PC, tablet selvfølgelig telefon med direkte integration til jeres hjemmeside.

Hjemmesiden er naturligvis responsiv, så den vises korrekt på alle typer enheder, herunder telefon. CMS systemet (der hvor man vedligeholder hjemmesiden) er et danskudviklet system, der sælges i hele verden.
Løsningen har Skovbo Data tilrettet, så der er de funktioner, som ønskes vist eksempelvis udtræk af data fra kalendersystemet og automatisk hentning af priser fra GIAS systemet.

Få en demonstration af systemet eller ring og hør mere om løsningen.

Priser fra 7.620.- kr. til11.576.- kr. Uanset valg af løsning er der telefon eller mail hotline på alle hverdage mellem 8-16.

Skovbo data kan envidere også tilbyde at vedligeholde siden for jer. Det koster 372.- kr. pr. måned.
Det fungere ved at man sender en en rettelse på mail og første gang man i en given måned sender en rettelse bliver man faktureret. Alle efterfølgende rettelse den måned er altså gratis.
Er der en måned, hvor man ikke har rettelser, betales ingenting den måned. Der skal ikke laves aftale om opdatering eller opsigelse af aftalen. Ingen rettelse - Ingen regning.


Tilbage til liste